Velg et språk

Stord dobbeltskruepresser

Stord dobbeltskruepresser har en betydelig posisjon på mange områder innen prosess­industrien. Mer enn 3000 presser er installert i over 1000 fabrikker i 65 land verden over. Kontinuerlig produktutvikling og en permanent konstruksjonsmessig tilpasning til varierende kunde- og prosesskrav har gjort Stord dobbeltskruepresser til effektive, pålitelige og kostnadseffektive maskiner til avvanning av pulp og annet organisk materiale. Vi tilbyr et bredt spekter av presser i ulike størrelser, alt etter hvilke krav du har.

Produktion Program

Fremstilling av søtningsmidler og sukker

Putsch® Group er et globalt teknologiselskap med spisskompetanse innenfor planlegging og bygging av sukkerfabrikker, sukker-raffinerier og anlegg for søtningsmiddelindustrien.

Stord dobbeltskruepresser

Stord Internasjonals produktspekter omfatter dobbeltskruepresser for mekanisk avvanning innen mange ulike bruksområder.

Behandlingsanlegg for gjenvinning av bioenergi

Putsch® tilbyr bearbeidingsteknologi for bioenergiproduksjon. Sukkerroer og poteter blir ved hjelp av Putsch®-teknologi til biogass-substrat og substrater til bioalkohol og produksjon av biokunststoff. Putsch® tilbyr dessuten kvalitetsteknologi til automatisering av produksjonsprosessene.

Filtersystemer for faststoff-/væskeseparering

Innenfor området faststoff-/væskeseparering tilbyr Putsch et omfattende filterprogram med hovedvekt på filterpatroner og -poser, samt filterhus.

Glassproduksjon

Putsch® tilbyr skjærebladsystemer, glassinjeksjonspresser, glass-sentrifuger og kulemateroboter til industriell glassproduksjon. Glassblåserverktøy til kunstproduksjon i glass gjør produktpaletten komplett. Putsch® produserer presisjonsplatesager til oppdeling av plater av brannglass, panserglass, marmor og stein, og i tillegg komplett filtreringsteknologi for behandling av utslipp og industrivann.

Platesager

Putsch® har siden 1956 produsert presisjonsplatesager med høye krav til kvalitet, og er i dag en av verdens ledende produsenter av vertikale platekuttesystemer.

Grønnsaksbearbeiding

Putsch® har 140 års erfaring innen behanling og oppkutting av roer. Med denne erfaringen kombinert med nylig kjøpt, ekstern teknologi har Putsch® utviklet effektive løsninger og produkter for behandling og bearbeiding av en lang rekke grønnsaksslag.

Lær- og gummibearbeiding

Det italienske datterselskapet Putsch®-Meniconi har gjennom årtier produsert solide klokkemåleinstrumenter til lær- og gummiindustrien.

Stord dobbeltskruepresser

Den norske bedriften Stord International er blitt en del av Putsch®-konsernet. Mer informasjon om våre dobbeltskruepresser får du på nettsidene til Stord International.

Få mer informasjon nå.

Jan Heldal
Telefon: +47 55 98 40 20
Fax: +47 55 98 40 21
Mobil: +47 90 54 42 58

Flight Builder

Mobil reparasjonsservice for dobbeltskruepresser

Alle dobbelskruepresser utsettes for slitasje under bruk. Etter flere kampanjer i en sukkerfabrikk eller etter flere års drift, bør pressen settes i optimal stand igjen.

FlightBuilder er en mobil serviceenhet for automatisk reparasjon av presseskruene på stedet.

Den forbehandler skruene, sveiser på et nytt lag spesialstål, og sliper kantene. Når pressen er montert igjen, kan den fungere nesten som en ny dobbeltskruepresse i lang tid.